Primăria Comunei Iclod, județul ClujGHIȘEUL.RO

Începând cu luna Ianuarie 2021 cetățenii și societățile de pe raza Comunei Iclod, pot achita taxele și impozitele locale prin intermediul portalului ghiseul.ro.

Prin realizarea unei conexiuni informatice între sistemul informatic al Biroului de taxe și impozite locale din cadrul Comunei Iclod și portalul de plăți ghiseul.ro procedura de plată este mult simplificată și vine în ajutorul întregii comunități.

Toate informațiile legate de obligațiile de plată și plățile către Comuna Iclod sunt asociate CNP-ului, respectiv CUI-ului dvs. și se regăsesc în timp real pe platforma ghiseul.ro

Menționăm că, nu există comisioane pentru plata cu cardul efectuate prin intermediul platformei ghiseul.ro

Atât procedura de înscriere cât și procedura de plată sunt complet securizate la cel mai înalt nivel de către Autoritatea pentru Digitalizarea României și Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Pași de urmat pentru plata impozitelor prin ghiseul.ro pentru Persoanele Fizice:

  • Creați un cont de utilizator folosind adresa de e-mail, CNP-ul dvs. și un card bancar
  • Veți primi pe adresa de e-mail un cont și o parolă generate automat
  • În contul dvs. vor fi afișate automat informațiile cu privire la taxele și impozitele locale datorate către Comuna Iclod, de asemenea se pot efectua și alte plăți pentru alte tipuri de taxe și amenzi

!Atenție: Conform reglementărilor Sistemului Național Electronic de Plată Online, Persoanele Juridice trebuie să se adreseze Comunei Iclod pentru generarea unui cont de utilizator și transmiterea unei cereri, cu documentele aferente pe adresa de mail iclod@cj.e-adm.ro.

Pentru sprijin și suport în efectuarea plăților online, precum și pentru generarea conturilor de utilizator, pentru orice altă informație referitor la taxe și impozite locale ne puteți contacta atât pe mail la adresa iclod@cj.e-adm.ro cât și telefonic la numerele de telefon: 0264-263370, 0264-263218

!Atenție: Plata impozitelor, taxelor locale și a amenzilor se poate face, în continuare, la caseria Primăriei - localitatea Iclod nr. 440A sau prin ordin de plată.